A apărut trailerul documentarului despre Amy Winehouse

  de Special Arad | 29 aprilie 2015, 12:23 PM | Muzică

  0

  Pe lângă titlurile de tabloid, fragmente din Heat Magazine și cadre din clipuri de pe Youtube, AMY pare să fie primul documentar complex despre viața lui Winehouse. În trailer apare o Amy tânără, care vorbește despre începutul călătoriei sale, încă neatinsă de haosul care și-a făcut apariția după câțiva ani, și care spune că „nu cred că voi fi faimoasă. Nu cred că aș face față. Cred că aș înnebuni“.

  Filmul e produs de echipa din spatele Senna care a câștigat la premiile BAFTA și s-a folosit de materiale din arhivă și melodii nemaiauzite. Va fi lansat în Marea Britanie pe 3 iulie.

   

  Sursa: Vice.com

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.