sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Coincidența e mama lor: Cristian Drăgan a împlinit, ieri, vârsta lui Iuda. Inclusiv Moșneag i-a urat „La mulți ani!” Cu executare?….

  de O. Peniță | 28 august 2015, 11:47 AM | Culise | Recomandările editorilor

  0

  Consilierul local Ovidiu Moșneag, țipțerul lui Falcă în aproape tot timpul când nu e ocupat – și nu e ocupat! – a găsit de cuviință, ieri, să se bage în seamă pe Facebook. Mai mult ca sigur că are timp liber,  pe Aeroportul Arad, acolo unde este director economic, neavând ce face. Și… chiar nu știm dacă se afla pe toaletă, că acolo îți vin ideile năstrușnice, la serviciu sau acasă, dar fix la ora o7.56 (dimineața!!!!) i-a urat un călduros sau rece „La mulți ani” fostului său coleg, Cristian Drăgan. Spunem călduros sau rece deorece nu înțelegem exact sensul cuvintelor lui Moșneag (de fapt, de obicei îl înțelegem cam greu…). A vrut să spună „La mulți ani”… frumoși sau „La mulți ani”… cu executare?

  Suntem aproape convinși că Moșneag habar nu a avut ce vârstă a împlinit Drăgan ieri, mai precis 44 de ani. Și cu atât mai mult, suntem convinși că habar nu a avut că Iuda, când a trădat, a avut exact 44 de ani…

  Cu privire la ceilalți – peste 200 – de prieteni „feibuciști” și nu numai, care i-au urat „La mulți ani” lui Drăgan, ne abținem să comentăm. Totuși, dacă pe Pistru îl știm băiat de cartier și că nu poate uita bețiile… de idei bineînțeles… „suferite” cu fostul administrator public, în consecință înțelegem, despre directorul Aeroportului, Bălăcel, chiar n-avem ce zice. I-o fi strigat Moșneag „ce fac eu să facă toți””… și s-a executat. Că e obișnuit.

  Pentru conformitate, mai jos, puteți lectura câteva nume de „urători”!

  P.S. Am supravegheat ieri vila lui Drăgan din Vladimirescu, însă n-am avut parte de niciun număr de mașină care să îl viziteze pe denunțător.

  urari 1

  urari 2

  urari 3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.