marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  News AlertA fost emis un nou cod portocaliu hidrologic, în intervalul orar 18.40-24.00

  de Special Arad | 1 iunie 2023, 7:12 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Codul portocaliu a fost emis în urmă cu câteva minute și este valabil astăzi, 01.06.2023, în intervalul orar 18:40 – 24:00.

  Scurgeri importante pe versanţi, torenţi,  pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu posibile depășiri ale COTELOR DE INUNDAȚIE.

  Bazine afectate:
  Râurile din bazinele hidrografice: Mureș – afluenții aferenți sectorului aval confluență cu râul Dobra – amonte confluență cu râul Monorostia.
  Informații despre modul de comportare iîn cazul producerii unor situaț‌ii de urgență‌ pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.