duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Cod portocaliu de vânt pentru zona Șiriei

  de Special Arad | 5 noiembrie 2023, 1:44 PM | Știri Arad

  0

  Conform unui comunicat remis de ISU Arad astăzi, în intervalul orar 13:15 – 16:00, meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru județul Arad, localitatea Șiria.

  În intervalul menționat se vor semnala intensificări puternice ale vântului care vor depăși la rafală 90…100km/h.  Pentru optimizarea misiunilor de răspuns la potențialele efecte generate de fenomenele meteorologice avertizate, pompierii militari arădeni sunt pregătiți să asigure în cel mai scurt timp intervențiile pentru limitarea efectelor produse de situațiile de urgență, forțele de intervenție fiind suplimentate la nevoie.

  Informații suplimentare despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obt‌inute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.