duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Cod portocaliu de ploi și vânt și pentru Arad. Alte două județe sunt afectate

  de Special Arad | 2 noiembrie 2023, 6:42 PM | Știri Arad

  0

  Conform România Vest Weather Forecast and Reports, vestul țării va fi afectat de un cod portocaliu de intensificări puternice ale vântului, urmate de averse. Acestea vor avea loc în intervalul: 03.11.2023 ora 04:00 – 03.11.2023 ora 23:00

  În zonele marcate cu cod galben sunt așteptate temporar intensificări puternice ale vântului, care la rafală pot depăși 50-70 km/h. În zonele montane aflate sub cod galben, vântul se va intensifica și va atinge la rafală 90-100 km/h. Se vor semnala precipitații pe arii relativ extinse la începutul intervalului în zona de vest, urmând ca spre seara/noapte ele să ajungă și în zona centrală a României. Cantitățile de apă pot depăși izolat 10-15 l/mp².

  Cod portocaliu: – În zonele: Timiș, Caraș-Severin și Arad, în special zonele de câmpie, pe parcursul zilei de mâine, 3 noiembrie, vântul va prezenta intensificări temporare foarte puternice, care la rafală pot depăși 75-80 km/h. Izolat în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali, vântul va atinge temporar rafale de 110-120 km/h.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.