Cod portocaliu de inundații în Banat! Se ridică diguri din saci de nisip în județul vecin

  de - | 1 mai 2019, 1:08 PM | Regional

  0

  (foto: opiniatimisoarei.ro)

  A fost activat Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervențiilor – etapa 1 (grupa operativă) la sediul ISU Timiș. De asemenea, au fost prealertate turele care asigură permanență la subunitățile din Lugoj și Făget și s-a dispus verificarea și pregătirea tehnicii de intervenție la inundații, scrie opiniatimisoarei.ro.

  S-au umflat apele și este Cod Portocaliu de inundații în Banat până la ora 18.00, astăzi, 1 Mai.

  Reprezentanții de la Apele Banat au anunțat depășiri ale cotelor de apărare și de atenție pe mai multe râuri din Timiș și Caraș Severin.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.