News AlertCod portocaliu de furtună, grindină și vijelie în mai multe localități din județ

  de Special Arad | 6 iunie 2019, 5:00 PM | Știri Arad

  0

  ISU Arad atrage atenția că între orele 16:35 – 17:30 intră în vigoare codul portocaliu de averse (35-40 l/mp), descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și posibil medii, dar și vijelie pentru mai multe localități din județul Arad.

  Localitățile vizate sunt: Ineu, Sebiș, Târnova, Gurahonț, Bocsig, Buteni, Beliu, Seleuș, Almaș, Tauț, Bârsa, Archiș, Dieci, Chisindia, Pleșcuta, Dezna, Hășmaș, Cărand, Moneasa, Șilindia și Ignești.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.