Piața agroalimentară de la Pecica își extinde programul de funcționare

  de Special Arad | 20 May 2022, 3:54 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Facebook)

  Piața agroalimentară din Pecica își extinde programul. Astfel, cei care doresc să cumpere fruncte și legume proaspete o vor putea face pe tot parcursul săptămânii, exceptând zilele de duminică și luni. Anunțul a fost făcut de primarul orasului, Petru Antal.

  Pentru a veni în sprijinul locuitorilor orașului și ai satelor aparținătoare, extindem programul de funcționare a pieței agroalimentare. Începând din această săptămână, pe lângă zilele obișnuite de piață, sectorul agro-alimentar va fi deschis și în zilele de marți, joi și vineri, între orele 8 – 12. Vă așteptăm să vă faceți cumpărăturile de aici”.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.