Cod galben de vânt pentru județe din vestul țării, printre care și Arad

  de - | 2 mai 2021, 3:49 PM | Naţional | Regional

  0

  Meteorologii au instituit cod galben de vânt puternic. Avertizarea este valabilă timp de trei ore în regiuni din județele Sălaj și Satu Mare. Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au instituit cod galben în două județe din nord-vestul țării. Acesta este valabil duminică, în intervalul orar 15.00-18.00, în zonele joase ale județelor Sălaj și Satu Mare.

  Sunt anunțate intensificări temporare ale vântului cu viteze ce pot depăşi la rafală 55…65 kilometri la oră. Meteorologii au extins avertizarea și în zonele joase din județele Arad și Bihor. De asemenea, până la ora 18.00 pot fi rafale de vânt în județul Timiș în localitățile Sânnicolau Mare, Jimbolia, Dudeștii Vechi, Lenauheim, Comloșu Mare, Periam, Cenad, Teremia Mare, Lovrin, Sânpetru Mare, Tomnatic, Șandra, Saravale, Iecea Mare, Gottlob, Pesac, Checea, Beba Veche și Valcani.

  Citeste mai mult pe pressalert

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.