sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  CNAIR și Poliția Română vor face anchete de circulație. Unde vor fi controalele în județul Arad

  de Special Arad | 27 septembrie 2022, 6:19 PM | Știri Arad

  0

  Miercuri, 28 septembrie, între orele 8:00 – 12:00 și 14:00 – 18:00, pe drumurile naționale se vor desfășura anchete de circulație origine – destinație. Echipaje mixte ale CNAIR și Poliția Română (recenzori și agenți de circulație) vor direcționa șoferii pe o bandă de rezervă, unde recenzorii le vor adresa un set de întrebări care vor consta în: originea plecării în cursă (de exemplu: Timișoara, Sibiu), destinația cursei (de exemplu: Suceava, București), scopul călătoriei (turistic, acasă, loc de muncă, alte scopuri), pentru vehicule de transport marfă: felul mărfii; pentru vehicule de pasageri: numărul de pasageri.

  Pentru drumurile administrate de DRDP Timişoara, recenzorii și polițiștii rutieri vor fi amplasați pe următoarele rute:

  În județul Arad: pe DN 7 – Păuliș și oe DN 79A – Bocsig/Ineu;

  În județul Hunedoara: pe DN 66 – Batiz;

  În județul Caraș-Severin: pe DN 57 – Pojejena/Radimna și oe DN 58 – Anina

  În județul Timiș: pe DN 6 – Becicherecu Mic și pe DN 59 – Șag;

  Pe Autostrada A1 – în dreptul km 316+650 (Pianu, din județul Alba)

  IMPORTANT!
  DRDP informează că nu vor fi înregistrate datele referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducătorului auto sau alte date de identificare. Informațiile solicitate sunt complet anonime, în conformitate cu regulamentul general privind protecția datelor.
  Acest studiu, coordonat prin Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică, constituie baza de date statistice pentru determinarea curenților de trafic în scopul orientării investițiilor, alocarea bugetelor și ajustarea strategiilor de dezvoltare.

  „Fiind vorba despre o acțiuni de interes public, rugăm conducătorii auto să colaboreze cu anchetatorii astfel încât această acțiune să se desfășoare într-un timp cât mai redus”, transmite DRDP.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.