CNAIR a desemnat câştigătorul care va construi drumul de legătură Autostrada A1 Arad -Timişoara – DN 69

  de Special Arad | 8 ianuarie 2021, 8:44 AM | Administraţie | Recomandările editorilor | Regional

  0

  CNAIR a desemnat câstigătorul lucrării privind proiectarea şi execuţia Drumului de Legătură Autostrada A1 Arad – Timişoara – DN 69. Pentru porţiunea de 10 kilometri, compania de drumuri va plăti 190 de milioane de lei, fără TVA. Şoseaua trebuie să fie gata peste doi ani.

  CNAIR a anunţat joi că a fost desemnat câstigătorul pentru proiectarea şi execuţia Drumului de Legătură Autostrada A1 Arad – Timişoara – DN 69. Şoseaua va lega oraşul Timişoara de Autostrada A1, va costa 190 de milioane de lei, fără TVA, şi va fi gata în doi ani.

  „Traseul drumului de legatură are o lungime de 10 km şi începe cu circa 300 m înaintea intersecţiei existente dintre drumurile DJ 692 si E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier si se dezvolta pe directia Nord-Est spre Autostrada A1. Clasa tehnica a drumului de legatura este II, iar viteza de proiectare este de 100 km/h”, au anunţat joi, reprezentanţii CNAIR.

  Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a anunţat miercuri că au fost începute procedurile privind realizarea exproprierilor pe culoarul viitorului drum care va lega oraşul Timişoara de autostrada A1. Exproprierile se realizează pe o distanţă de peste 10 kilometri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.