Clubul Sportiv Experienţa Multisport – performanţă la genul feminin în ultimele zile

  de Special Arad | 16 iulie 2014, 2:58 PM | Sport

  0

  Zilele trecute, membrii Clubului Sportiv Experienţa Multisport, au participat la două competiţii sportive, și anume „Festivalul Părădăicilor pe biciclete” de la Macea  și Maratonul San Montan de la Baru Mare.
  La Festivalul Părădăicilor pe biciclete au participat Galiş Ruben, Klein Adriana, Suciu Ioan, Maghera Tiberiu, Gabara Daiana, Aslău Laura, Neagu Lucian şi Hochbauer Eva.
  La Maratonul San Montan de la Baru Mare, care a fost o cursă de tranziţie pentru orice amator de cros, au participat Reghiş Ioana şi Moşion Gheorghe. Această cursă a avut un grad de dificultate mediu, cu diferenţă de nivel de 1000 m, prima parte fiind practic doar urcare.
  Podiumul a fost ocupat în totalitate de reprezentantele genului feminin din cadrul Clubului Sportiv Experienţa Multisport, la ambele competiţii:
   
  Festivalul Părădăicilor pe biciclete
  Klein Adriana – locul I
  Gabara Daiana – locul II
  Aslău Laura – locul III
  exp msp (2)
   
  Maratonul San Montan
  Reghiş Ioana – locul II – open feminin
  exp msp (1)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.