duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Clinică pentru români la Bruxelles, în limba română, cu medici români

  de - | 6 mai 2023, 9:10 AM | Internaţional | Sănătate

  0

  Bruxelles - imagine cu rol ilustrativ (Arhivă)

  Românii din capitala Belgiei, au posibilitatea de anul acesta să apeleze și să beneficieze de servicii medicale în limba maternă, informează romania-actualitati.ro. Este vorba de o clinică privată aflată în centrul Bruxelles -ului, în care corpul medical provine aproape în totalitate din România sau este vorba de medici români stabiliți în Belgia.

  Sergiu Coroi, unul din cei trei parteneri ai proiectului, spune că sectorul medical este unul din domeniile în care comunicarea corectă este un factor extrem de important pentru pacient.

  Mai mult, comunitatea românească din Belgia este una dintre cele mai numeroase în această țară, de unde și nevoia de a fi prestate astfel de servicii.

  Sergiu Coroi, în cadrul unui eveniment organizat de ambasada României în Belgia: „Astăzi, la clinica noastră din Bruxelles, 80 la sută din medici sunt români. Si avem peste 35 de medici români și doi care provin din Republica Moldova. Avem toate specialitățile, începând de la medic pediatru și psihiatru până la medici chirurgi”.

  Sursa: romania-actualitati.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.