sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  CJA a recuperat de la Guvern fondurile alocate drepturilor copiilor cu cerințe educaționale speciale

  de Special Arad | 14 decembrie 2021, 6:10 PM | Administraţie

  0

  Guvernul a alocat Consiliului Județean Arad 183.000 mii lei, reprezentând drepturile copiilor cu cerințe educaționale speciale din învățământul special de stat și privat. Ca elevii să nu rămână fără finanțarea necesară, Consiliul Județean a alocat aceste 180.000 încă la începutul anului pentru copiii cu cerințe educaționale speciale, iar acum a recuperat banii respectivi.

  „Am alocat din fonduri proprii sumele necesare pentru finanțarea drepturilor copiilor cu cerințe educaționale speciale. Am considerat că este un domeniu sensibil, căruia trebuie să îi acordăm o atenție deosebită și de aceea am inclus în buget sumele necesare, fără a aștepta contribuția guvernului. La sfârșit de an, prin acest mecanism bugetar, banii s-au reîntors în bugetul nostru”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.