CJ Arad anunță că se efectuează lucrări de consolidare a malurilor, în urma viiturilor din județ

  de Special Arad | 24 August 2022, 12:17 PM | Știri Arad

  0

  sursă foto: Răzvan Cadar / Facebook

  Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Răzvan Cadar, informează că în urma inundațiilor provocate de viituri, au loc lucrări de refacere și consolidare a malurilor, prin construirea unor ziduri de sprijin. În prezent, se intervine în localitatea Sârbi, comuna Hălmăgel.

  De asemenea, o lucrare similară se va realiza și la Moneasa, pentru consolidarea drumului județean.

  Aceste ziduri de sprijin sunt din beton armat, înălțimea variind între 2 și 4 metri, iar lungimea totală a zidurilor este de 300 metri.

   

  Citește și: Cod galben. INMH anunță inundații pe râuri din Arad și alte 22 de județe – Special Arad 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.