Ciudatul transfer al lui Daniel Zsori la Arad… „Ăsta e atacantul masiv care să bage mingea în poartă?”





Daniel Zsori a devenit cunoscut în lumea fotbalului în urmă cu cinci ani, atunci când a cucerit Trofeul „Ferenc Puskas” pentru cel mai frumos gol al anului în fotbalul mondial, trofeu pentru care a concurat cu legendarul Leo Messi și cu Quintero.
Un gol marcat din foarfecă de la aproximativ 18 metri, un gol asemănător cu cel marcat de Romario Moise pentru UTA în ultimul minut al unei partide disputate la Reșița. A fot unicul gol marcat de Daniel Zsori în acel sezon…
De atunci, Daniel Zsori nu a mai făcut mare lucru în fotbal. Are marcate doar 7 goluri la nivelul primei ligi din Ungaria în cinci sezoane disputate și a fost folosit mai mult ca monedă de împrumut. După ce a fost jucătorul lui Debrecen apoi Mol Vidi sau Zalaegerszeg, Daniel a ajuns la MTK, club care în sezonul trecut l-a împrumutat la Budafoki, în liga secundă, acolo unde a marcat de patru ori.
Revenit la MTK, Daniel Zsori nu a fost folosit la niciun meci din actuala stagiune, ceea ce îi pune pe gânduri și pe fanii arădeni.
„Ăsta e atacantul masiv care să bage mingea în poartă? Păi ăsta n-a marcat nici în Liga a 2-a în Ungaria…”, este una dintre părerile fanilor arădeni.
„Poate trebuie să mai aducem un atacant care să o bage în poartă. Aducem mingea în careu, meci de meci avem situații de a marca”, a declarat antrenorul echipei UTA, Mircea Rednic, la câteva minute după înfrângerea cu FCSB, scor 0-2.
Un transfer cel puțin ciudat dacă ne orientăm după cifrele înregistrate de jucătorul originar din România care și-a făcut vacanțele la bunicii din județul Arad.
Ne așteptăm ca în aceste zile, până la partida de luni cu Hermannstadt, UTA să se despartă de Andrei Dumiter, jucător care nu mai întră în planurile lui Mircea Rednic.
Comentariile portalului
Nu-mi pot da seama de ce nu închid aeroportul Arad, e doar un loc de tocat bani, că de altfel e pustiu, nu are nici o cursă.
Au 27 ani de muncă, respectiv 30 de ani de muncă, nu este vârsta lor
Care ,,numeroase generatii".... au 27 și 30 de ani, câte generații puteau pregăti? Dar să nu umbrim munca lor. Felicitări