duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Circulaţia trenurilor de călători, afectată de fisurarea şinelor din cauza gerului, în mai multe zone din ţară

  de Special Arad | 19 ianuarie 2021, 12:19 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  1

  Traficul feroviar a fost întrerupt marţi dimineaţă din cauza unor fisuri apărute din cauza gerului pe calea ferată din mai multe zone din ţară, a informat CFR Călători.

  Potrivit companiei, circulaţia trenurilor CFR Călători se desfăşoară în condiţii de iarnă severă:

  • Traficul feroviar a fost întrerupt între staţiile Radoieşti – Olteni după ce o şină s-a fisurat din cazua gerului, iar trenul IR 1594 Craiova – Bucureşti Nord a fost oprit până la remedierea deficienţei, timp în care sistemul de încălzire a fost funcţional. Trenul se află acum în circulaţie.

  • Totodată, şi la Târgu Ogna a fost fisurată şina de cale ferată, iar trenul R 5202 Siculeni – Focşani a staţionat până la remedierea acesteia. Trenul se află acum în circulaţie.

  • Din cauza temperaturilor scăzute, automotorul Desiro care forma trenul IR 1770 Galaţi – Bucureşti Nord a fost schimbat în staţia Faurei şi înlocuit cu locomotivă cu vagoane. Astfel călătorii au fost preluaţi cu această garnitură pentru continuarea călătoriei. Trenul se afla in circulaţie.

  Sursa: adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.