miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Circulația s-a închis temporar pe Transalpina, din cauza viscolului

  de Special Arad | 4 octombrie 2022, 12:08 PM | Naţional

  0

  Transalpina (foto: DRDP Timișoara)

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) informează că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (zăpadă, viscol și ceață) și pentru siguranța participanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră, au luat astăzi, 4 octombrie, decizia închiderii circulației rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina) între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 – km 59+800).

  Măsura închiderii temporare a circulației rutiere pe acest sector de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă.

  Circulația rutieră pe acest sector de drum va fi reluată când condițiile meteorologice vor permite desfășurarea traficului rutier în siguranță.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.