Circulaţia pe Autostrada 6, afectată de o viitură în județul Timiș

  de - | 15 iunie 2016, 8:19 AM | Regional | Topic special

  0

  Circulaţia pe Autostrada 6, lângă Municipiul Lugoj din judeţul Timiş, a fost afectată marţi după-amiază de o viitură puternică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, Alina Sabău, viitura puternică a pătruns pe carosabil în zona unde o echipă de muncitori lucra deja la un taluz al autostrăzii A6. Viitura a avut loc marţi, în jurul orei 17.

  „La km 3 +200 pe A6, în zona unde se lucrează la un taluz, a fost o viitură foarte puternică, iar apa a intrat pe carosabil. În aceste moment se circulă normal. În zonă existau restricţii de viteză, la 60 km /h”, a declarat Alina Sabău.

  Potrivit acesteia circulaţia nu a fost întreruptă în urma acestui incident. Conform reprezentanţilor ISU Banat, pompierii au ajuns în zonă pentru evacuarea apei de pe carosabil, intervenţia durând aproximativ jumătate de oră.

  Sursa: Mediafax.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.