Circulaţia pe Autostrada 6, afectată de o viitură în județul Timiș

  de - | 15 June 2016, 8:19 AM | Regional | Topic special

  0

  Circulaţia pe Autostrada 6, lângă Municipiul Lugoj din judeţul Timiş, a fost afectată marţi după-amiază de o viitură puternică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, Alina Sabău, viitura puternică a pătruns pe carosabil în zona unde o echipă de muncitori lucra deja la un taluz al autostrăzii A6. Viitura a avut loc marţi, în jurul orei 17.

  „La km 3 +200 pe A6, în zona unde se lucrează la un taluz, a fost o viitură foarte puternică, iar apa a intrat pe carosabil. În aceste moment se circulă normal. În zonă existau restricţii de viteză, la 60 km /h”, a declarat Alina Sabău.

  Potrivit acesteia circulaţia nu a fost întreruptă în urma acestui incident. Conform reprezentanţilor ISU Banat, pompierii au ajuns în zonă pentru evacuarea apei de pe carosabil, intervenţia durând aproximativ jumătate de oră.

  Sursa: Mediafax.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.