Update Circulația este îngreunată pe A1 Timişoara-Arad ! Şi-a făcut zob maşina

  de Special Arad | 22 August 2022, 10:51 AM | Știri Arad

  0

  DRDP Timişoara informează că circulația de pe autostrada A1 este îngreunată la această oră.

  Circulația se face doar pe banda 1 pe autostrada #A1 km 532+000 (Arad), sensul de mers Timișoara – Arad, în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme. Banda de urgență și banda a doua sunt închise.

  Echipaje IPJ Arad se deplasează în aceste momente la fața locului.

  Update

  Polițiștii arădeni recomandă conducătorilor de vehicule ca, în condiţiile unui carosabil umed, să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să fie mai atenţi şi calmi la volan, fără să bruscheze comenzile vehiculului. Fiecare manevră în trafic trebuie să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur.

  Prima condiţie a deplasării autovehiculului în deplină siguranţă este corelarea manierei de condus cu specificul suprafeţei carosabile.

  Înainte de a porni la drum, asiguraţi-vă că parbrizul, geamurile laterale şi luneta vă asigură o vizibilitate foarte bună. Trebuie să aveţi în bună stare de funcţionare ştergătoarele şi instalaţia de climatizare şi dezaburire.

  Nu frânaţi brusc!

  Păstraţi o distanţă suficientă faţă de autovehiculul din faţă, astfel încât să puteţi opri în siguranţă, în situaţia în care acesta încetineşte sau opreşte brusc.

  Pentru evitarea producerii unor blocaje în trafic, recomandăm şoferilor să nu depăşească autovehiculele oprite la semafor sau care așteaptă în coloană şi să nu oprească sau să staţioneze în locuri unde ar putea împiedica desfăşurarea normală a traficului rutier.

  Păstraţi liber centrul intersecţiei şi nu blocaţi calea de rulare a mijloacelor de transport public.

  Fiţi atenţi în permanenţă la poliţiştii rutieri din trafic şi urmaţi recomandările lor.

  Pietonii trebuie să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă prin locurile special amenajate, pe culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de şoferi.

   

  Citește și: Încă un accident pe A1! Un microbuz s-a lovit de o maşină. O persoană a ajuns la spital – Special Arad 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.