Circulația blocată pe autostrada Arad-Timișoara

  de Luci Precup | 6 februarie 2018, 1:28 PM | Știri Arad

  0

  Circulația pe autostrada Arad-Timișoara este blocată pe sensul de mers către Nădlac, din cauza unui camion de transport autovehicule, înmatriculat în Bulgaria, care a luat foc. Coloana de mașini este destul de lungă , la fața locului fiind prezente echipaje ale poliției cât și ambulanța.

  Din primele informații, camionul nu transporta autovehicule. Momentan nu se știe dacă există victime sau nu, iar cauzele producerii incendiului nu sunt cunoscute încă.

  Revenim cu amănunte.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.