Circulația complet blocată pe Aurel Vlaicu, în urma unui accident în față la Atrium Mall

  de Special Arad | 27 iunie 2018, 7:00 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Radar ARAD / Facebook)

  În urmă cu aproximativ 20 de minute s-a produs un accident rutier pe Calea Aurel Vlaicu, în dreptul centrului comercial Atrium. Din primele informații se pare că în accident au fost implicate o mașină și o motoretă. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD (se pare că sunt doi răniți).

  Accidentul a produs un adevărat haos în trafic, toate benzile de pe sensul de mers direcția Podgoria – UTA fiind blocate. Coada se pare că se întinde până la sucursala Bancpost care se află la colțul dintre Aurel Vlaicu și strada Aristide Dragomir.

  Poliția face cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.