Circuitul Gastronomic prin județul Arad poposește la Căsoaia

  de Special Arad | 21 septembrie 2018, 11:56 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Vizitează România)

  Comunicat. Consiliul Județean Arad, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, vă invită sâmbătă, 29 septembrie 2018, la Circuitul Gastronomic, eveniment ce poposește la Căsoaia! Plecarea va avea loc la ora 8.30, din fața Consiliului Județean. Preţul pachetului este de 61 de lei, cu transport și masă incluse.

  După o scurtă incursiune în istoria celor mai importante şi deosebite obiective turistice din zonă, Biserica Ortodoxă din Agrișu Mare și Muzeul Etnografic din Dud, la Popasul Turistic ”Valea Arinilor” se va servi masa de prânz. La desert, oaspeții vor fi răsfățați cu plăcintă întinsă cu brânză dulce și dovleac! Țuica și vinul vor fi oferite oaspeților din casei.

  De asemenea, participanții la Circuitul Gastronomic vor vizita și Tabăra de Sculptură Monumentală de la Căsoaia, în care se află amplasate un număr de 70 de lucrări de artă monumentală şi care constituie un punct de reper pentru cultura județului Arad.

  Pentru înscrieri sunați la 0728-116-412 de luni până vineri între 9:30-16:30. Vă așteptăm cu drag!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.