Circuitul apei în natură: Încărcată cu lopata în cupa unui excavator

  de - | 9 decembrie 2021, 8:48 AM | LOL | Naţional

  0

  Imaginile zilei vin din municipiul Slatina, unde se execută, de mai bine de o săptămână, lucrări la intrarea în municipiu, dinspre Piteşti. Patru muncitori au fost surprinşi încărcând în cupa excavatorului apa acumulată în urma ploilor. Imaginile, însoţite de un comentariu absolut savuros, au fost postate pe grupul Royal Stance Slatina, miercuri, 8 decembrie 2021.

  „Încă o dată: se încarcă apa cu lopata, în cupa de la excavator, mai avem un pic şi o umpleeeem…., daaa…, avem acolo, dacă vedeţi, patru indivizi care supraveghează, şi acum luăm  uşor apa cu cupa de la excavatooor, uşor, să n-o risipiiim, aşaaa, să nu dăm pe jooos, şi o vărsăm în canaaaaal. Foarte bine, lucru româneeeesc!“, se aude vocea celui acre a surpins imaginile. „Se numeşte circuitul apei în natură… Sunt procese care nu pot fi grăbite nici de Dumnezeu nici de mâna “omului”. Sau mai pe româneşte: ziua trece leafa merge🤣🤣🤣“, a comentat un membru al grupului.

  Vezi videoul pe adevărul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.