Ciprian Gligor, administrator al City Caffe, a murit aseară, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare

  de Mihai Todoca | 22 februarie 2020, 10:04 AM | Știri Arad

  0

  Veste cutremurătoare printre arădenii care l-au cunoscut pe Ciprian Gligor. Tânărul arădean a pierdut lupta cu o boală necruțătoare la numai 34 de ani. Ciprian era asociat, împreună cu Ioana Klein, la cunoscutul local City Caffe din centrul Aradului.

  Pe pagina de facebook a localului, dar și pe contul său personal, curg mesaje de condoleanțe pentru Ciprian. Timp de cinci ani, Ciprian a luptat cu o tumoare craniană. În urmă cu câțiva ani a suferit o intervenție chirurgicală foarte dificilă, apoi au urmat ani grei de recuperare. Din păcate, tumoarea a revenit în urmă cu câteva luni și Ciprian nu a mai putut lupta…

  Dumnezeu să îl odihnească în pace!

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.