sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cinema Arta rămâne goală și în aprilie. Festivalul Filmului Francez, reprogramat

  de Tomck@t | 31 martie 2020, 8:29 PM | Coronavirus | Cultură | Film

  0

  Instituirea stării de urgență a determinat conducerea Cinematografului Arta să anuleze toate proiecțiile de film programate în luna aprilie 2020. De asemenea, Festivalul Filmului Francez, programat inițial pentru începutul lunii aprilie, a fost reprogramat pentru finalul lunii septembrie 2020.

  Inițial, reprezentanții cinematografului au anunțat, pe 10 martie (ziua în care toate instituțiile culturale au fost obligate să suspende programul cultural pe luna martie), că vor anula proiecția filmelor din 13 și 14 martie, după care, „în funcție de evoluția situației, se va discuta posibilitatea reluării proiecțiilor sau menținerea deciziei”. Desigur, măsura a fost luată pentru siguranța spectatorilor în contextul răspândirii virusului COVID-19 și, evident, între timp, toate celelalte filme au fost scoase din programul lunii.

  Grup de discuții online al comunității Cinema Arta, până una, alta…

  „În această perioadă, pentru siguranța noastră a tuturor suntem nevoiți să luăm o anumită distanță, iar până la revenirea în sala de cinema ne-am gândit să creăm un grup al comunității Cinema Arta. Vom putem schimba opinii despre cum vedeți viitorul cinematografiei după ce vom reveni la normalitate, ce va trebui să schimbăm, ce strategii ar trebui abordate sau pur și simplu să ne spuneți ce filme vedeți în această perioadă”, se anunță într-o postare pe pagina de Facebook a Cinematografului Arta.

  Grupul de discuții pe Facebook poate fi accesat aici.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.