Cine va intra pe teren contra Chiajnei? UTA se întoarce pe teren la 48 de ore după victoria cu Farul

  de Lucian Dănilă | 25 noiembrie 2019, 10:51 AM | Sport

  0

  Gyuszi Balint are probleme mari înainte de jocul cu Concordia Chiajna, restanță din etapa a 11-a. Pe lângă accidentări și oboseala acumulată de jucători, au apărut și doi jucători care vor fi suspendați.

  Va fi cel de-al 8-lea meci pe care UTA îl dispută în luna noiembrie și mai urmează în weekend cel de la Călărași. Este incredibil: 9 meciuri într-o lună într-o singură competiție. Despre toate acestea a vorbit ieri antrenorul Gyuszi Balint într-o conferință de presă care va rămâne în istoria acestui club, o conferință desfășurată în uralele galeriei și un discurs extraordinar.

  „Mergem la şcoala de antrenori şi ni se spune să lucrăm metodologic, să lucrăm după nişte paşi. Ce metodologie să folosim când jucăm din trei în trei zile, ba, mai mult, chiar la două zile. Mă uit la jucători şi sunt storşi de energie, sunt livizi. Cum vrem să creştem fotbalul, domnilor? Cum vreţi să creştem fotbalul când sunt obligat la 48 de ore să joc? Este inuman. Crunt. Dar asta ne face să devenim şi mai puternici. Le mulţumesc suporterilor pe această cale, le mulţumesc că ne înţeleg. Le mulţumesc că înţeleg eforturile pe care le fac aceşti băieţi, iar aplauzele şi sprijinul lor ne dau energie”, spunea Gyuszi Balint ieri după victoria cu Farul.

  Pe lângă accidentații Coulibally, Pușcaș, Bogdan Stancu sau Șeroni, UTA nu îi va putea folosi nici pe doi dintre principalii artizani ai victorie cu Farul: Diego Lorenzi și autorul golului, Octavian Ursu, ambii fiind suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

  Damian Isac a revenit după aproape o lună de absență și a fost folosit 80 de minute, fiind posibil să resimtă oboseala. Romario Moise nu este nici el sută la sută din punct de vedere fizic, dar aproape sigur va fi folosit la acest meci după ce a fost menajat contra celor de la Farul.

  „Sunt experienţe care ne întăresc. Avem momente în care ne trezim noaptea şi nu ştim unde suntem. Nu ştim dacă suntem în hotel, acasă la noi sau în cantonament. Nu-i problemă, ne dezmeticim şi venim să jucăm aşa cum putem. O să facem tot posibilul să ne revenim, să căutăm cele mai bune soluţii, să vedem pe cine băgăm în teren. Dar v-am spus, eu vă garantez că indiferent cine joacă, şi dacă o să aduc jucători de la Under 19, o să joace 200% ca să câştigăm meciul cu Chiajna”, a adăugat Balint.

  Chiajna vine la Arad după o altă deplasare, la Târgu Jiu, acolo unde echipa antrenată de Eric Linkar a remizat, scor 0-0, cu Pandurii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.