vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Cine va cânta anul acesta pe scena de la Bulci Fest. Au fost anunțați deja 14 artiști

  de Special Arad | 21 februarie 2024, 12:52 PM | Știri Arad

  0

  Organizatorii „Woodstock-ului românesc”, așa cum este cunoscut festivalul de la Bulci, au intrat în febra pregătirilor pentru ediția din acest an, care va avea loc în zilele de 2 și 3 august pe pajiștea de lângă Castelul Mocioni.

  E perioada creionării bugetului, a telefoanelor date în stânga și în dreapta și a negocierilor cu artiștii.

  Deși mai mult până în august, organizatorii au dat publicității o parte dintre numele care vor urca pe scena Bulci Fest în 2024. Este vorba despre: Mircea Baniciu & Band (Teo Boar și Vladi Cnejevici), Ducu Bertzi, Bodo (Proconsul) & Jul Baldovin, Adrian Ivanițchi, Marius Bațu, Dinu Olărașu, Mircea Bodolan, Didina Curea, Cristian Buică, Daniel Julean & Nicoleta Brola dar organizatorii promit și alte suprize.

  „Mă bucur că reușim și în acest an să oferim publicului un program de calitate, care nu ar fi fost posibil fără implicarea tuturor celor care iubesc acest festival unic în țară. De remarcat că festivalul de la Bulci este un exemplu pozitiv de parteneriat public – privat, care durează de 16 ani, organizatori fiind Primăria Bata, ziarul NewsAr.ro și florăria Laura Flowers, cu sprijinul mai multor societăți comerciale arădene și al Centrului Cultural Județean Arad”, a spus Orlando Toader, unul dintre organizatori.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.