sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cine e tânărul de 26 de ani care a alertat Aradul după ce a atacat cu cuțitul un patron de carmangerie

  de Alin Olteanu | 20 noiembrie 2021, 11:07 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  Aradul a fost ieri seară din nou „eroul” României, ipostază în care a fost de mai multe ori în cursul anului 2021 și nici nu ne mai obosim să enumerăm. Deși poate ar trebui să o facem, nu de alta dar poate s-ar întipări în mintea unora datori la capitolul „prevenție” prevăzut în manualul de poliție. Însă, asta e o altă poveste fiindcă nimeni nu putea să prevadă că un tinerel de 26 de ani, supărat că „jumătatea” sa a fost dată afară din serviciu, ia cuțitul și pistolul (aflăm că nu unul letal, dar asta se va ști cu siguranță după interogatoriul la care va fi supus… sau a fost supus deja, dar deocamdată Poliția nu comunică nimic) și se duce să-și facă dreptate de unul singur.

  Citește și: Focuri de armă în Micălaca! Atacatorul a fost prins și încătușat în zona municipiului Lugoj

  Despre Corneliu I. Rusu vorbim, fiindcă el este arădeanul născut în 1995 care aseară l-a atacat pe patronul carmangeriei situată pe Strada Aleea Borsec, ulterior făcându-se nevăzut și prins de polițiști în jurul miezului nopții pe centura municipiului Lugoj. Martorii spun că ar fi fost sub influența unor „factori externi”, făcând referire la alcool sau alte substanțe consumate care i-ar fi inoculat curajul necesar să recurgă la asemenea gesturi, însă acest aspect nu este confirmat, deocamdată, de IPJ Arad.

  Citește și: Filmul atacului din Micălaca. De la ce a pornit totul | VIDEO

  „Bărbatul de 26 de ani, din municipiul Arad, a fost depistat de poliţiştii oraşului Lugoj, într-un autoturism care se deplasa pe centura oraşului Lugoj, judeţul Timiş. Acesta a fost preluat de poliţiştii municipiului Arad şi reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive”, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad” – a comunicat, în această dimineață, Poliția Arad.
  Așa încât, revenim cu amănunte în momentul în care acestea ne vor fi furnizate de postul de Poliție Micălaca, prin intermediul purtătorului de cuvânt.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Frumos lucrat politia,mai ales sub aspectul cooperării în teritoriu cu alte formațiuni. Din păcate, ori procurorul,ori instanta îi vor da control judiciar (adică fix pix),pentru ca fapta lui este lipsita de importanta,iar el este un cetățean onorabil,care a avut o rătăcire. …

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.