ExclusivFilmul atacului din Micălaca. De la ce a pornit totul | VIDEO

  de Andreea Daniela B. | 19 noiembrie 2021, 8:00 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Scenele din timpul conflictului de pe Aleea Borsec din Micălaca au fost filmate de sora celui atacat.

  Imaginile video au ajuns și la noi. Acestea sunt filmate cu ajutorul telefonului mobil, printr-un geam și îl suprind pe atacator în momentul în care îl amenință pe bărbatul în vârstă de 29 de ani din Arad. Mai mult, se vede și momentul în care acesta îl înjunghie.
  Conform surselor noastre, cel atacat este patronul unei carmangerii din zonă. În urmă cu puțin timp, acesta și-a concediat una dintre angajate. După câteva minute, aceasta și-ar fi sunat un apropiat (soț sau concubin – nu știm deocamdată), cel care este și atacatorul, pentru a o ajuta să-l confrunte pe fostul ei patron.
  În imagini se poate observa și un fum alb care apare imediat după atacul cu cuțitul, acela fiind de la stingătorul cu care patronul carmangeriei a încercat să se apere.

  Precizăm că momentan nu se știe ce fel de pistol a fost folosit de atacator.

  Citește și

  Sora bărbatului atacat pe Aleea Borsec explică incidentul. Ce spune aceasta

  Focuri de armă în Micălaca! Polițiștii și jandarmii au înconjurat zona Orizont

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.