Cine e antrenor la Ineu? „Știli” Abrudean a fost demis și nu prea!

  de Lucian Dănilă | 4 mai 2014, 7:22 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Situație ingrată la clubul din liga a treia CS Ineu. „Știli” Abrudean a fost demis de conducerea clubului, și a… orașului, dar acest lucru nu a fost realizat oficial. Astfel, la meciul cu Oșorhei, Abrudean s-a prezentat la stadion, dar nu a fost lăsat pe bancă, astfel că echipa nu a avut antrenor pe raportul de arbitraj și a fost condusă de Marius Ciubăncan, antrenorul echipei din liga a patra, Banatul Sânicolaul Mic!

  De ce nu a fost încă rezolvată situația lui Abrudean? Pentru că părțile nu s-au înțeles. E simplu, „Știli” are o clauză de reziliere a contractului în valoare de 24.000 de RON, iar conducerea i-a propus să îi fie plătite salariile pe cele două luni cât mai avea contract cu clubul. „Nu vreau să se înțeleagă că doresc acei bani până la ultimul leu, că sunt avid. M-a deranjat foarte mult modul în care am fost înlăturat. Eu trebuia să discut cu primarul Călin Abrudan, deoarece pentru el am rămas la această echipă după o discuție pe care am avut-o acum doi ani, sau cu Roland Szabo. Cei doi, nu știu de ce, nu au avut timp să avem o discuție și mi-au transmis că nu mai sunt antrenor prin Cristi Sculici, care nu are nicio funcție la acest club, sau poate nu știu eu, și prin Ioan Benea, singurul oficial al acestui club, CS Ineu!”, spune „Știli” Abrudean.

  În cei trei ani de când a preluat echipa, Adi Abrudean a îndeplinit toat eobiectivele care le-a avut: promovarea în liga a treia și obținerea locului 4 la finalul sezonului regulat din acest campionat al ligii a treia. El mai avea contract cu clubul până la data de 30 iunie 2014.

  Trimis la echipa de juniori

  „Știli” Abrudean a fost trimis de cei din conducere la echipa de juniori a clubului. „La mine în contract scrie că sunt antrenorul echipei de seniori, nu a celei de juniori. Probabil urmează să fac un memoriu la Federație”, spune cel care încă este antrenorul grupării din Ineu. Locul său pe banca tehnică la meciul cu Oșorhei a fost luat de Marius Ciubăncan, cel care este antrenorul echipei din liga a patra, Banatul Sânicolaul Mic. „Nu știu cum a stat Ciubăncan pe bancă pentru că în raportul de arbitraj la secțiunea antrenor principal nu a fost bifat nimic”, spune Abrudean.

  Îl recheamă la meciul de la Cugir?

  Întrebat ce va face în cazul în care va fi rechemat la echipă, Abrudean a răspuns sec: „eu sunt încă sub contract cu clubul…” Varianta este chiar plauzibilă atâta timp cât echipa riscă sancțiuni din partea FRF dacă se prezintă, din nou, fără antrenor principal cu contract pe banca tehnică la viitorul meci. Cum partida cu Cugir este peste nici 48 de ore, în cazul în care Abrudean și cei din conducerea clubului și a orașului nu se înțeleg asupra demiterii acestuia, „Știli” ar putea fi rechemat să stea pe banca tehnică pentru a fi evitate eventualele penalizări! Greu, totuși, de crezut că se va întâmpla acest lucru.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.