sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cinci atleți vor reprezenta România la Campionatul Mondial al Tăietorilor de Lemne

  de Special Arad | 13 noiembrie 2014, 3:15 PM | Sport

  0

  Campionatul Mondial al Tăietorilor de Lemne – STIHL Timbersports — se va desfășura la sfârștiul acestei săptămâni în Austria, la Innsbruck. Țara noastră va fi reprezentată de o echipă formată din Csongor Nagy, Ioan Nyamcsuk, Botond Nagy, Dan Petrescu și Costel Pleș.

  Echipa României se află în grupă cu Cehia, Ungaria, Polonia și Turcia, în competiție intrând 23 de țări. La probele de individual vom fi reprezentați de campionul național Csongor Nagy. Csongor este din Bihor, are 26 de ani și a început antrenamentele în urmă cu doar trei ani sub îndrumarea fratelui său, coordonatorul lotului național, Botond Nagy.  Echipa României s-a antrenat pentru această competiție cu numărul 3 mondial, veteranul Martin Komarek.

  La evenimentul de la Innsbruck se așteaptă peste 10.000 de spectatori pe parcursul celor două zile. Vineri va avea loc competiția pe echipe, iar sâmbătă cea de individual. Cei care doresc să vadă competiția în direct o pot face în cele două zile, începând cu ora 20.00 (ora României) pe site-ul oficial STIHL Timbersports: stihl-timbersports.de

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.