Cifre negre de Rusalii: 46 de accidente, 71 de răniți dintre care 35 în stare gravă și 17 morți

  de - | 18 iunie 2019, 9:14 AM | Naţional

  1

  Cel puţin 17 oameni au murit pe şosele în scurta vacanţă de Rusalii. Bilanţul Poliţiei pe doar două zile, sâmbătă și duminică, este crunt: 46 de accidente soldate cu victime şi 71 de persoane rănite, dintre care 35, în stare gravă.

  Nouă accidente au fost numai pe Autostrada Soarelui, unde doi oameni au murit, 13 au fost răniţi, iar zece maşini au fost distruse.

  Acest bilanț nu ia în calcul și accidentele petrecute luni, când a fost a doua zi de Rusalii, zi liberă, și mii de oameni s-au întors acasă după minivacanța petrecută la mare sau la munte.

  În majoritatea cazurilor, de vină a fost viteza excesivă, neadaptată la şoselele stricate sau în lucru, spun poliţiştii.

  Revenirea din vacanţa de Rusalii a fost o trezire bruscă realitate pentru şoferi. Au fost coloane pe Autostrada Soarelui, la staţia de taxare de la Feteşti, dar şi pe A1 Bucureşti – Piteşti, din cauza lucrărilor de reparaţii.

  Citește mai multe aici

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.