miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  China: O fetiță de trei ani își îngrijește mama imobilizată la pat din cauza unui accident de circulație

  de - | 20 octombrie 2015, 11:10 AM | Internaţional

  0

  Imagini emoționante cu o fetiță de numai 3 ani din China. La această vârstă, micuța își îngrijește mama, imobilizată la pat în urmă unui grav acicdent de circulație, potrivit B1 TV.

  „Nu mă pot ridica din pat, nici măcar nu pot să mă mișc. Fiica mea mă ajută enorm, ea face totul”, a explicat mama fetiței.

  Pentru micuța Niu, copilăria este una tristă. Are doar 3 ani și se vede nevoită să aibă grijă de mama ei, rănită grav într-un accident de circulație, în care i-au murit ambii bunici.

  „Îi dă de mâncare mamei ei, îi ține plosca și o spală așa cum poate. Alți copii de vârsta ei nu sunt capabili de așa ceva”, a povestit o asistentă medicală.

  Drama prin care trece această familie a impresionat mai mulți oameni din China, care au făcut donații de peste 125.000 de dolari.

  Sursa foto: singaporeseen.stomp.com.sg

  3yearoldcaregiver_17

  main thyjj

  v_5

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.