Chelneriță, luată la bătaie pentru că nu a mai vrut să servească băuturi alcoolice…

  de Special Arad | 24 martie 2015, 1:41 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: În noaptea de 21-22 martie, în jurul orei 3 noaptea, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere și Ordine Publică Lipova a fost sesizat cu privire la faptul că într-un local din oraș a avut loc un conflict.

  Jandarmii, ajunși la locul incidentului, au procedat la stabilirea identității persoanelor implicate. După verificări a rezultat că un bărbat în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în orașul Lipova, aflat vizibil sub influența alcoolului, a amenințat-o cu acte de violență și a lovit-o pe angajata respectivului local, pentru faptul că aceasta a refuzat să îi mai servească băuturi alcoolice.

  Jandarmii au aplanat conflictul și i-au aplicat celui în cauză o sancțiune contravențională în cuantum de 200 lei pentru refuzul de a părăsi localul public la cererea îndreptățită a angajatului. De asemenea, având în vedere faptul că împotriva acestuia a fost depusă plângere, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, persoana în cauză fiind susceptibilă de sâvârşirea infracţiunilor de „amenințare” și „lovirea sau alte violențe”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.