miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  CFR a suplimentat numărul trenurilor spre Litoral în minivacanţa de 1 mai. Și arădenii beneficiază de această măsură

  de Special Arad | 29 aprilie 2023, 5:08 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Cu prilejul minivacanţei de 1 Mai, CFR Călători asigură în perioada 27/28 aprilie – 1/2 mai 2023, în plus faţă de trenurile existente în programul de circulaţie, legături cu trenuri directe din mai multe oraşe spre Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

  „Cu prilejul minivacanţei de 1 Mai care prin tradiţie este petrecută la malul mării, CFR Călători asigură în perioada 27/28 aprilie – 1/2 mai 2023, în plus faţă de trenurile existente în programul de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi, Suceava, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Braşov spre Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia”, anunţă CFR Călători.

  De asemenea, călătorii din regiunile ţării au la dispoziţie şi serie de conexiuni rapide din capitală, pe fondul existenţei unui mers de tren cadenţat, la una-două ore, pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa.

  „Compania va suplimenta în aceeaşi perioadă şi trenurile pe cele mai solicitate rute, în funcţie de disponibităţile tehnice de material rulant, cu vagoane clasă, de dormit şi cuşetă, pentru asigurarea mobilităţii pasagerilor în condiţii de siguranţă, securitate şi confort spre destinaţiile de vacanţă”, se menţionează în finalul comunicatului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.