luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cezar Ouatu și Taraful Silvian Voicu concertează la Filarmonică

  de Special Arad | 18 octombrie 2019, 1:34 PM | Cultură

  0

  Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad, organizează în data de 25 octombrie, începând cu ora 19.00, la Filarmonica de Stat Arad, „Interbelique Symphony”, un concert extraordinar susținut de Cezar Ouatu & Taraful Silvian Voicu, acompaniați de Orchestra Rapsodia, sub bagheta dirijorului Petronius Negrescu.

  Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

  Concertul Extraordinar „Interbelique Symphony” este un concert în premieră, cu un program care cuprinde de la cantonețe napoletane, arii de opera, coloane sonore din filme precum „Nașul”, „Romeo și Julieta” până la romanțele și cântece românești din perioada interbelică („Du-mă acasă, măi, tramvai!”, „Sunt vagabondul vieții mele”, „Lie Ciocârlie”, etc).

  Orchestrațiile și interpretarea acestui proiect muzical sunt realizate, în premieră în România, alături de Taraful Silvian Voicu și Orchestra Rapsodia, tot concertul fiind susținut cu instrumente autentice din acea perioada.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.