duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cetățenii din Lipova au ajuns la limita răbdării în problema gunoiului și se întâlnesc astăzi pentru a cere instituțiilor să intervină

  de Special Arad | 1 iulie 2019, 8:56 AM | Lipova | Știri Arad

  0

  (foto: Facebook @orasullipova)

  Special Arad scria vineri că „Prefectura trebuie să declare situație de urgență la Lipova și alte zone din județ, unde oamenii sunt sufocați de gunoaie! Firma care colecta gunoiul a pierdut licența ANRSC”.

  Între timp, cetățenii orașului Lipova au ajuns la limita răbdării și încearcă disperați să găsească o rezolvare pentru a scăpa de mormanele de gunoaie din localitate. În acest sens, aceștia plănuiesc să se întâlnească într-un număr cât mai mare, luni seara, la ora 18:30, în parcul central din localitate.

  Aceștia au creat și un „eveniment” pe rețeaua de socializare Facebook, prin care se încearcă mobilizarea lipovenilor spre a fi prezenți la aceeastă întâlnire. În descrierea „evenimentului” este scris următorul mesaj:

  „In incercarea cu disperare de a remedia problema lipsei de colectare a gunoiului din Lipova, incercari esuate pt ca cetatenii nu se simt sprijiniti de organele publice si au teama de a primi amezi (nefondate) sau mai rau intocmirea dosarelor penale, cerem Primariei Lipova, Jandarmeriei Lipova, Judecatoriei Lipova, ANAF Lipova, MAI, Politiei Locale si tuturor antreprenorilor din Lipova, cat si a Partidelor politice sa se alature noua cetatenilor, toti in calitate de persoane fizice, sa gasim o solutie impreuna pt rezolvarea cat mai rapida a situatiei degenerate a lipsei colectarii gunoiului din orasul nostru.
  Asta inseamna:
  1. Hotararea de comun acord unde se poate depozita(provizoriu) gunoiul.
  2. Implicarea tuturor utilajelor existente si disponibile , asa incat intr-o zi lucratoare sa rezolvam problema.
  3. Stabilirea persoanelor doritoate de implicare fizica la propriu.
  4.Stabilirea cu exactitate a zilei pt ridicarea si curatarea tuturor zonelor din oras!

  Va rog la implicare maxima a tuturor cetatenilor pt a putea impiedica orice repercursiune juridica si propun a ne intalni, maine, 01.07.2019, ora 18:30 in Parcul central (Parcul mare) din Lipova.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.