Cetățenii din Lipova au ajuns la limita răbdării în problema gunoiului și se întâlnesc astăzi pentru a cere instituțiilor să intervină

  de Special Arad | 1 iulie 2019, 8:56 AM | Lipova | Știri Arad

  0

  (foto: Facebook @orasullipova)

  Special Arad scria vineri că „Prefectura trebuie să declare situație de urgență la Lipova și alte zone din județ, unde oamenii sunt sufocați de gunoaie! Firma care colecta gunoiul a pierdut licența ANRSC”.

  Între timp, cetățenii orașului Lipova au ajuns la limita răbdării și încearcă disperați să găsească o rezolvare pentru a scăpa de mormanele de gunoaie din localitate. În acest sens, aceștia plănuiesc să se întâlnească într-un număr cât mai mare, luni seara, la ora 18:30, în parcul central din localitate.

  Aceștia au creat și un „eveniment” pe rețeaua de socializare Facebook, prin care se încearcă mobilizarea lipovenilor spre a fi prezenți la aceeastă întâlnire. În descrierea „evenimentului” este scris următorul mesaj:

  „In incercarea cu disperare de a remedia problema lipsei de colectare a gunoiului din Lipova, incercari esuate pt ca cetatenii nu se simt sprijiniti de organele publice si au teama de a primi amezi (nefondate) sau mai rau intocmirea dosarelor penale, cerem Primariei Lipova, Jandarmeriei Lipova, Judecatoriei Lipova, ANAF Lipova, MAI, Politiei Locale si tuturor antreprenorilor din Lipova, cat si a Partidelor politice sa se alature noua cetatenilor, toti in calitate de persoane fizice, sa gasim o solutie impreuna pt rezolvarea cat mai rapida a situatiei degenerate a lipsei colectarii gunoiului din orasul nostru.
  Asta inseamna:
  1. Hotararea de comun acord unde se poate depozita(provizoriu) gunoiul.
  2. Implicarea tuturor utilajelor existente si disponibile , asa incat intr-o zi lucratoare sa rezolvam problema.
  3. Stabilirea persoanelor doritoate de implicare fizica la propriu.
  4.Stabilirea cu exactitate a zilei pt ridicarea si curatarea tuturor zonelor din oras!

  Va rog la implicare maxima a tuturor cetatenilor pt a putea impiedica orice repercursiune juridica si propun a ne intalni, maine, 01.07.2019, ora 18:30 in Parcul central (Parcul mare) din Lipova.”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.