Cetățeanul Gheorghe Falcă – un albastru infinit (epigramă)

  de Andrei George | 29 septembrie 2014, 4:17 PM | Gonzo | Pamflet | Recomandările editorilor

  1

  Cică cele mai bine plătite texte din lume sunt epigramele… am învățat asta când am citit primele tabele cu statul de plată la scriitori.
  Noi suntem neconvenționali… iar în neconvenționalitatea noatră am zis ”dar cum să n-aibă ditamai Ghiță Falcă o poezie?”, așa că uite o epigramă gonzo lui Falcă:

  Tutankamon când el era
  Pe o pist-albastră se suia. 
  Și tot suia la nesfârțit
  pe un albastru infinit. 

  (p.s; taci, mă, dacă știi!:)

  UPDATE:

  FALCA SI ROAD RUNNER

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ghefalcă de vreun deceniu nu-i mai cetățean ci geniu. Dintr-un amărât oltean a ajuns prim (ar)ădean. Deci mergând pe-astfel de pistă pentru care tot insistă să ajungă cât mai sus – îi urez zbor împlinit într-un negru infinit. Asfaltul poate fi albastru sau negru. Ce frumos cânta galeria utiștilor; gheor-ghe fal-că pleacă din arad/ du-te înapoi la brad. Și mai faină era partea cu bip. Aia cu bip, deci, la infinit – pe toate pistele.

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.