Cetatea Aradului luată cu asalt de copii! Zilele Porților Deschise la unitatea militară (GALERIE)

  de Doru Jidoi, Lucian Dănilă | 24 octombrie 2014, 3:06 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Zeci de copii, majoritatea de la liceele arădene, au luat cu asalt Cetatea Aradului cu ocazia Zilelor Porților Deschide la unitatea militară. Cei prezenți nu au avut ce regreta, militarii având pregătite trei demonstrații gustate din plin de public.

  Evenimentul a avut loc cu ocazia Zilei Armatei Române, care va avea loc mâine. Bună dispoziție, curiozitate, tinerețe și, evident, multe, multe… selfie am văzut pe platoul de la unitatea militară. De asemenea, a putut fi vizitat și muzeul din cetate, dar și tehnica de luptă.

  Urmăriți peste 300 de fotografii în galeria foto de mai jos.

  FOTO: DORU JIDOI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.