Certificatul de urbanism pentru rețeaua electrică dintre Sebiș și Hodiș a fost prelungit

  de Special Arad | 8 iunie 2021, 7:38 PM | Sebiş | Știri Arad

  0

  Consiliul Județean Arad a prelungit valabilitatea certificatului de urbanism solicitat de E-Distribuție Banat, necesar pentru modernizarea a 9,5 kilometri de rețea de energie electrică, de la Sebiș la Hodiș. Societatea de distribuire a energiei electrice derulează un proiect de creștere a capacității de distribuție a rețelei pe axul Sebiș-Hodiș, la o putere de 20kV.

  „Răspundem întotdeauna cu promptitudine la orice solicitare, mai ales când e vorba de dezvoltarea localităților din județul Arad. Modernizarea rețelei de electricitate prin creșterea capacității de distribuție înseamnă o putere energetică mai mare și, automat, posibilitatea de a oferi condiții superioare posibililor investitori”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Certificatul de urbanism a fost eliberat, inițial, în 2019, iar E-Distribuție Banat a solicitat prelungirea valabilității Certificatului de urbanism, document necesar pentru întocmirea Documentației Tehnice de obținere a Autorizației de Construire.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.