Certificat de urbanism semnat pentru drumul județean Mocrea-Chier-Târnova

  de Special Arad | 16 octombrie 2021, 10:09 AM | Administraţie

  0

  (foto: Google Maps)

  Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat certificatul de urbanism pentru drumul județean Mocrea-Chier-Târnova, anunță instituția. Este un drum în lungime de aproximativ 12 km, iar contractul pentru întocmirea D.A.L.I. (documentația de avizare a lucrărilor de intervenție) a fost semnat în luna august.

  „Continuăm lucrările la drumurile județene, conform proiectului asumat, de a moderniza minim 750 de kilometri până în 2024. Acest tronson de drum este foarte important pentru locuitorii zonei Tauț-Târnova-Șilindia pentru că asigură o deplasare modernă și sigură pentru cetățenii zonei amintite spre Ineu, unde sunt instituții de interes zonal: Spitalul Orășenesc Ineu, Judecătoria sau Biroul de cadastru si publicitate imobiliară. Avem nevoie de o rețea județeană de drumuri fiabilă și modernă, care să lege comunități, să asigure tranzitul forței de muncă unde e nevoie și să creeze oportunități de atragere a investitorilor în fiecare zonă a județului nostru”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.