Cercetat pentru furt calificat la doar 17 ani

  de Special Arad | 1 noiembrie 2018, 1:40 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Polițiștii din Mișca cercetează un tânăr pentru furt calificat.

  Polițiștii au identificat un tânăr de 17 ani, din Mișca, care, în perioada 27-29 octombrie a.c., a pătruns într-o locuință de pe raza localității Mișca, de unde ar fi sustras un telefon mobil și suma de 300 de euro, cauzând prin fapta sa un prejudiciu de 1.800 de lei.

  Polițiștii au întocmit pe numele tânărului un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. De asemenea, se continuă documentarea activității infracționale a tânărului în cauză.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.