sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Centru sportiv și de agrement privat, pe un hectar și jumătate, la ieșirea din Arad

  de Special Arad | 25 august 2021, 6:17 PM | Știri Arad

  0

  Ieșirea din Arad spre Iratoș (foto: Google Street View)

  Comunicat Consiliul Județean Arad. Un nou centru sportiv și de agrement se va înființa la Arad. Acesta va fi amplasat la ieșirea din Arad, spre Iratoșu, pe o suprafață de 15.000 mp (1,5 ha).

  Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a transmis astăzi către primarul municipiului avizul tehnic al arhitectului șef al județului Arad. Avizul este necesar pentru documentația tehnică în vederea realizării proiectului.

  „Susțin inițiativele și nevoile investitorilor, mai ales când este vorba despre proiecte în beneficiul comunității. Alături de eforturile administrației, mediul privat are un rol major în dezvoltarea județului”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Planul Urbanistic Zonal al centrului sportiv și de agrement urmează să fie aprobat de Consiliul Local al municipiului Arad. În perioada următoare, se va solicita certificatul de urbanism în vederea elaborării documentației tehnice pentru obținerea autorizației de construire.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.