miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Celtic Glasgow, amendată de UEFA după ce fanii au afișat mesaje anti Israel și steaguri ale Palestinei, la meciul cu Atletico din Liga Campionilor

  de - | 22 noiembrie 2023, 8:14 PM | Internaţional | Sport

  1

  (foto: captură video)

  Celtic Glasgow a fost amendată cu 19.000 de dolari după ce fanii săi au afişat steaguri palestiniene în timpul meciului din Liga Campionilor cu Atletico Madrid, disputat luna trecută la Glasgow, a anunţat miercuri UEFA, conform news.ro.

  Steagurile, care erau cu sutele, au fost considerate „mesaje provocatoare de natură ofensatoare”, a precizat UEFA într-un comunicat.

  Fanii, care fuseseră avertizaţi de clubul scoţian să nu afişeze steaguri, înainte de meciul din 25 octombrie, au putut fi auziţi cântând „You’ll Never Walk Alone” în timp ce ţineau în mână steagurile palestiniene.

  Suporterii au desfăşurat, de asemenea, două bannere mari pe Celtic Park pe care scria „Free Palestine” şi „Victory to the Resistance”.

  Guvernul din Gaza, condus de Hamas, afirmă că în războiul cu Israel au fost ucişi cel puţin 13.300 de palestinieni, inclusiv cel puţin 5.600 de copii.

  Celtic a primit şi o amendă de 10.000 de lire sterline pentru că fanii au blocat căile de trecere şi au folosit materiale pirotehnice.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.