Celebra Pamela Anderson a împlinit 53 de ani. A pozat de 14 ori pe coperta Playboy. În galerie, „istoria” nudă a vedetei

  de Special Arad | 1 iulie 2020, 12:25 PM | Monden

  0

  Starul Playboy și al serialului Baywatch, Pamela Anderson, a împlinit 53 de ani și este una dintre femeile care a trecut prin cele mai diferite experienţe.

  În 1989, vedeta avea aproximativ 23 de ani. Atunci a apărut pentru prima dată goală, atunci a acceptat provocarea Playboy de a se dezbrăca complet şi de a poza aşa pentru celebra revistă destinată bărbaţilor.

  În 2015, aceasta a apărut pentru ultima oară pe coperta celebră destinată bărbaţilor, a fost chiar ultimul număr al publicaţiei. Pamela Anderson, pentru acel shooting, a simţit nevoia să se consulte cu băieţii ei: 1Trebuie mai întâi să mă consult cu copiii mei”, a recunoscut Pamela Anderson în programul Entertainment Tonight. Ulterior, s-a aflat că aceştia nu au avut nimic împotrivă, iar Pamela Anderson a apărut din nou goală.

  În galerie, vă prezentăm coperțile a unora dintre revistele Playboy în care Pamela Anderson a fost cap de afiș.

  Foto articol: The Blast

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.