vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cele mai așteptate mașini ale anului

  de Special Arad | 9 ianuarie 2015, 12:27 PM | Auto

  0

  Peste 100 de modele noi si cu facelift sunt pregatite de lansare in 2015 pentru piata europeana. Noi am ales dintre ele doar cele mai importante modele de generatie complet noua, care vor fi disponibile pentru vanzare sau care vor fi lansate in cursul acestui an.

  Anul 2015 se anunta a fi unul de tranzitie pentru piata auto europeana, cel putin fata de numeroasele noutati aduse in 2014. Unele dintre modelele din lista de mai jos au fost lansate, de fapt, in cursul anului trecut, dar ajung la noi in showroom-uri abia la inceput de an. 

  Altele vor fi prezentate spre finalul anului, la Salonul Auto de la Frankfurt, si vor fi disponibile abia in 2016. 

  Iata principalele 10 modele noi care merita atentia noastra, potrivit jurnalistilor de la Promotor: Alfa Romeo Giulia, Audi A4, 3. BMW X1, BMW Seria 7, Dacia Sandero si Logan facelift, posibil pick-up de serie, Fiat 500X, Ford Mondeo, Ford Mustang, Ford Ka, Honda Jazz.

  Citeste mai multe detalii si topul integral pe Promotor.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.