Cele mai anticipate smartphone-uri pentru sfârșitul anului 2018

  de Special Arad | 13 septembrie 2018, 8:21 AM | IT

  0

  Din această perioadă ne gândim deja la sfârșitul anului 2018, facem planuri pentru sărbătorile de iarnă și, de ce nu, pentru cadourile din această perioadă. La fel fac și producătorii de smartphone-uri, se pregătesc pentru lansarea de noi telefoane, tot pentru această lună a cadourilor.

  Conform zvonurilor de până acum sunt multe smartphone-uri foarte promițătoare care sunt așteptate să apară pe piață în următoarea perioadă. O nouă generație de telefoane emblematice mai puternice și încorporând mai multe caracteristici decât predecesorii lor. Bineînțeles așteptăm și schimbări majore în ceea ce privește designul.

  Fără prea multe detalii, vă prezentăm o selecție a celor mai reprezentative smartphone-uri, făcută de PhoneAndroid, pe care le așteptăm cel mai mult în următoarele luni.

  Samsung Galaxy X. Smartphone-ul pliabil este poate cel mai așteptat din cele prevăzute să apară în următoarea perioadă. Acesta a fost confirmat de compania Samsung și va fi ceva ieșit din designul cotidian al marilor producători de telefoane mobile. Samsung a lansat în ultimul timp telefoane extraordinare, Galaxy S8, Galaxy S9 / S9+ și gama Note cu Galaxy Note 8 și recentul Galaxy Note 9. Samsung Galaxy X va fi cu totul altceva, un alt nivel al designului și caracteristicilor companiei high-tech din Coreea de Sud. Toată lume așteaptă ca Samsung să vină cu ceva revoluționar și suntem siguri că așa va fi.

  Google Pixel 3 și Pixel XL 3. În doar două generații, smartphone-urile Google Pixel au făcut dovada unor foarte bune platforme Android. Camere excelente, software bun, performanțe superioare și, în special, actualizări imediate. Google va lansa Pixel 3 și Pixel XL 3 pe 9 octombrie 2018 și ne putem aștepta la telefoane foarte bune.

  Nokia 9. În piața de telefonie mobilă, Nokia 9 este un telefon așteptat cu nerăbdare. După un prietenos Nokia 8, dar puțin dezamăgitor, ne așteptăm la un succesor demn de acest brand. Nokia 8 Sirocco prezentat la începutul anului 2018 a fost o propunere interesantă, dar nu o soluție premium. De data aceasta, însă, ar trebui să fie mult mai bine, un Nokia 9 așteptat cu cinci senzori foto în spate, ar trebui să ofere fotografii la nivelul telefoanelor Samsung sau Apple.

  LG V40. În 2017, LG (Lucky-Goldstar) a dezamăgit cu un LG G6 parcă fără gust, dar a reușit să aducă la sfârșitul anului un excelent LG V30. În prima jumătate a anului 2018, a lansat un LG G7 ThinQ, puternic ca sunet și un ecran printre cele mai strălucitoare de pe piață, dar scump. După impresiile bune lăsate de modele precedente,  spre sfârșitul anului 2018 este așteptat LG V40. Posibil o lansare în octombrie.

  OnePlus 6T. Timp de patru ani, OnePlus și-a câștigat o reputație bună. După un convingător OnePlus 5T și OnePlus 6, este foarte probabil un OnePlus 6T cu un senzor foto triplu, reîncărcare mai rapidă și două baterii. Ar trebui însă să fie mai scump decât OnePlus 6.

  Xiaomi Mi Mix 3. Nu suntem siguri când apare Xiaomi Mi Mix 3, dar în perioada următoare îl vom găsi pe piață. Acest lucru este confirmat. Va fi echipat cu un ecran fără margini cu sertar culisant pentru a se potrivi senzorilor foto frontali, fără a fi nevoie de crestătură tip notch. Primul smartphone care oferă această tehnologie, Oppo Find X, este vândut la 1.000 €. Xiaomi ar trebui să facă telefonul său mai accesibil.

  Sony Xperia XZ3. Sony face smartphone-uri foarte bune, așa că este normal să ne așteptăm la un Xperia XZ3 mergând pe aceeași linie. Ca și predecesorii săi, ar trebui să fie un campion al fotografiei și al filmului. Xperia XZ3 are un ecran OLED care arată extrem de promițător. Pe scurt, ne așteptăm la un smartphone complet, demn de cele mai bune telefoane high-end.

  iPhone 9 și iPhone XS. Este greu să ignorăm smartphone-urile Apple în această selecție. iPhone 9 și iPhone XS au fost lansate chiar ieri. Ne așteptăm la câteva caracteristici cu adevarat “wow”, dar ar trebui să vedem un iPhone XS Plus (sau Max) cu ecran OLED de 6,5 inch, un format puțin neobișnuit pentru compania americană. Acesta ar trebui să fie cel puțin la fel de scump ca iPhone X din 2017, dacă nu chiar mai scump.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.