luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Cel mai „tare” loc de servit cafeaua, în Arad: în Piața Avram Iancu, cu un pliculeț „dulce” de noxe de la eșapament!

  de Mihai Todoca | 28 iulie 2020, 12:58 PM | Recomandările editorilor | Strada

  2

  Nu mai este o știre nouă asta, dar poate de data aceasta o vor citi și cei care trebuie. Din cauza închiderii străzii din Piața Avram Iancu și transformării acesteia în stradă pietonală, traficul în zona Teatrului de Stat a devenit infernal.

  În zona unde cele două benzi se transformă într-una singură, pe strada Grigore Alexandrescu (transformată în parcare), traficul este ștrangulat de coloane de mașini care sunt nevoite să ocolească timp de zeci de minute pentru a ajunge pe cealaltă direcție de mers.

  Știm, e frumos cum arată mesele acolo în piață, chiar e plăcut, e altceva, dar nu credem că e atât de plăcut ca noxele de la zeci de mașini care stau pe loc, chinuindu-se să treacă, să acopere mirosul unei cafele fierbinți.

  O bandă…UNA, doar una, credem că se poate lăsa pe strada respectivă din Avram Iancu. Ar face o diferență enormă, cât se poate de necesară.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.