Cel mai „tare” loc de servit cafeaua, în Arad: în Piața Avram Iancu, cu un pliculeț „dulce” de noxe de la eșapament!

  de Mihai Todoca | 28 iulie 2020, 12:58 PM | Recomandările editorilor | Strada

  2

  Nu mai este o știre nouă asta, dar poate de data aceasta o vor citi și cei care trebuie. Din cauza închiderii străzii din Piața Avram Iancu și transformării acesteia în stradă pietonală, traficul în zona Teatrului de Stat a devenit infernal.

  În zona unde cele două benzi se transformă într-una singură, pe strada Grigore Alexandrescu (transformată în parcare), traficul este ștrangulat de coloane de mașini care sunt nevoite să ocolească timp de zeci de minute pentru a ajunge pe cealaltă direcție de mers.

  Știm, e frumos cum arată mesele acolo în piață, chiar e plăcut, e altceva, dar nu credem că e atât de plăcut ca noxele de la zeci de mașini care stau pe loc, chinuindu-se să treacă, să acopere mirosul unei cafele fierbinți.

  O bandă…UNA, doar una, credem că se poate lăsa pe strada respectivă din Avram Iancu. Ar face o diferență enormă, cât se poate de necesară.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.