miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cel mai periculos grup terorist din lume nu e ISIS. Se numeşte Khorasan şi se află în SUA. Au dispărut 12 avioane. Oficialii sunt în alertă

  de Special Arad | 25 septembrie 2014, 10:07 AM | Internaţional

  0

  Potrivit Institutului Naţional de Studii de Intelligenţă din SUA, cel mai periculos grup terorist din lume nu e ISIS, ci Khorasan. Islamiştii pregătesc un atac fără rpecedent asupra populaţiei americane. Oficialii sunt în alertă, mai ales că recent au dispărut 12 avioane. Gruparea Khorasan este formată din foşti combatanţi ai Al-Qaida, potrivit EVZ.

  „Gruparea Khorassan” este afiliată organizaţiei Al-Nosra, ramura siriană a Al-Qaida, potrivit Observatorului sirian pentru Drepturile Omului, care, de asemenea, a anunţat uciderea a 50 de combatanţi aparţinând Al-Nosra în raidurile aeriene din Siria.

  Institutul Naţional de Studii de Intelligenţă din SUA avertizează Washington-ul că lupta cu gruparea ISIS lasă loc liber unei noi ameninţări venite din partea grupării Khorasan.

  SUA a anunţat eliminarea islamiştilor din gruparea Khorasan din Siria, dar trăiesc în America

  Purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby, a anunţat, marţi, că Statele Unite i-au „eliminat” în Siria pe membrii grupării Khorasan, formată din foşti combatanţi ai Al-Qaida. „Gruparea teroristă Khorasan pregătea atentate care urmau să fie comise în Europa şi Statele Unite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Pentagonului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.